2.9.2009

Gymboree goes to Syksy

En ole PIIIITKÄÄN aikaan tilannut mitään Gymboreelta.
Nyt kävin piipahtamassa sivuilla ja oli PAKKO tehdä tilaus.
Niin kauniita syksyisiä vaatteita
ja hyviä tarjouksia.
Samalla kerääntyi $75 arvosta Gymbuckseja myöhempää käyttöä varten.

Prinsessalle:

Neidille tuli lisäksi sukkia, hiusklipsuja ym.
Automiehelle vain yksi paita


Panttonille suloista.Takki on tyttöjen osastolta, mutta saa nyt mennä pojallani.
Tarkastin varmuudeksi mieheltä että sopiiko tuo Panttonille...
vastaus oli ihmeekseni kyllä.

Mietintämyssyyn kun jäi tämä upea takki ja sateenvarjo.
Ajattelin ostaa kun Gymbucksit tulevat käyttöön.Jos minulla olisi alle 5v tyttö,
ostaisin nämä HETI!Nyt vain suloisuuksia odottelemaan...
ja tyhjentämään kaapeista vanhoja pois.

14 kommenttia:

 1. Just samoja vaatteita bongailin Gymbolta, mutta meillä jo jonkun verran noita pallokuoseja löytyy. Ovat kyllä jotkut niin ihanii! Ja nuo karhupaidat -nam!

  VastaaPoista
 2. Palloja meilläkin on. Kas kummaa....tykkään yhdistellä niitä yksivärisiin vaatteisiin. Ovat niin iloisia ja täällä Karjaalla erilaisia. Ei vielä vastaavia tullut vastaan. =)
  Nuo on seuraavaa kokoa, eli ajattelin että vuodenvaihteessa sit tulis käyttöön.
  Karhukuosit oli niin suloisia! Monta muutakin ajattelin Panttonille...mut en nyt raaski.
  Se huppari ja hattu oli tosi söpöjä myös!!!

  VastaaPoista
 3. no ompas ihania!! :D

  tuo apinamekko melkein pitäisi hankkia...

  VastaaPoista
 4. aaaapuaaa! Mun on pakko saada toi viimeisin neuletunika!!!! teitkö jo tilauksen? kun teet uuden niin maksan ja tilaat mulle tuon samalla, pliiiiiis =)

  VastaaPoista
 5. Tosi kauniita vaatteita, ja ihan uusi tuttavuus tämä Gymboree. Tuleeko tilaukseen maksettavaksi tullit, koska vaatteet tulevat USAsta?

  Itse olen joistakin tilauksistani joutunut tulleja maksamaan, ja se meni hieman hankalaksi, koska vuoden alusta paikallinen tulli lopetti toimintansa täällä ja lähin tulli on nyt noin 80 km pääässä. Toki posti hoitaa tullauksen pyydettäessä, mutta se maksaa maltaita...

  VastaaPoista
 6. Tuusis: tein jo tilauksen.
  Mutta katson jos teen toisen...viimeistään ensi kuussa kun ne Gymbucksit saa käyttää.

  Tarleena:Gymboree on mahtava! ovat oikeasti todella laadukkaita ja kivoja!
  Tullit tulee päälle juu. Mutta jos valitset sen $25 postikulut mikä nopeampi, niin tulee fedexin kautta. ne hoitaa tullit ja laskuttaa sit sua. Ei tarvitse itse mennä tulliin. Mä kun asun Karjaalla niin en viitsi ajaa Vantaalle tai Hankoon. Homma hoitunut ihan ok. =)
  Suosittelen kyllä tutustumaan tuohon putiikkiin. Et tule pettymään. =)

  VastaaPoista
 7. Ihania vaatteita! Kerro vielä tälle maalaiselle että mitä ne tullit kustantaa ja miten tuo fedex toimitus hoituu käytännössä, tuovatko kotiin? Onko siinä lasku mukana tulleista? Kiitos jos viitsit valaista tätä töppöä :)

  VastaaPoista
 8. Noita aivan samoja vaatteita itsekin katselin. Pallot ruskealla pohjalla vaan ovat niin ihania!

  VastaaPoista
 9. Mari: Mä en yhtään muista mitä tulee tulleja. Tullin nettisivuilta pitäis n. suurinpiirtein selvitä. Niissä tullut joku muutos, ostajan hyväksi onneksi!
  FedEx laskuttaa joko silloin kun se tuo kamat kotiin. Tuo siis ovelle. Tai sit saattavat laittaa sähköisen laskun niistä tulleista minkä maksat.
  Oli ihan kätevää minusta!
  Jos en nyt aivan kuuseen muista, niin esim. n. $100 tilauksesta taitaa mennä tullimaksuja n. 15e. Mut tuosta aikaa kun viimeksi tilasin...tuo kuiteskin aikas lähellä noita maksuja.
  Mut soita tulliin ja kysy! Ne kyllä kertoo. =)

  VastaaPoista
 10. Teoriassa alvin määrä lasketaan muistaakseni niin, että lasketaan tuotteiden hinta + rahti yhteen. Sitten muutetaan se euroiksi Tullin sivuilla olevan kurssin mukaan. Kurssi löytyy yrityspuolelta. Saadusta yhteishinnasta lasketaan 22 %, joka on maksettava alv.

  Esimerkiksi jos vaatteet maksavat $124 (jolloin rahti on pienin) ja rahti $ 20, niin tullin tämän hetkisellä muuntokurssilla 1,3962 alvia maksetaan 22,7 euroa.

  Käytännössä tuo on aavistuksen hankalampaa, jos käyttää / saa gymbuckseja tai alennuskoodeja. Niiden osalta en edelleenkään ole päässyt selvyyteen, miten alv lasketaan, vaikka olen kaksi vuotta Gymboreelta tilannut. Suoraan sanottuna olen kyllästynyt siihen, että simppeliltä tuntuvasta asiasta voidaan tehdä niin monimutkainen. Tullin neuvontanumeroon kun soittaa, niin virkailijat luonnollisesti kertovat asian eri tavoilla.

  VastaaPoista
 11. Ihania vatteita olit valinnut Gymboreelta:) Meillä tilattu myös aina silloin tällöin sieltä ja ainakin Turun tullissa asia on laskettu seuraavasti: laskun loppusumma ja postikulut yhteen ja siitä maksetaan tuo 22% alvia. Jos loppusumma yli 150e menee tuotteista myös tulli, jonka summaa en muista, koska en ole koskaan tilannut yli tuon rajan. Gymbucksit ym. alennukset eivät vaikuta maksuun, se katsotaan laskun loppusummasta.-Riikka

  VastaaPoista
 12. Eilen lähti täältäkin Gymbo tilaus menemään. Baby Sale juttuja vaan. Tuo pilkullinen kakku t-paita on ollut mun ostoskorissa kanssa jo pariin otteeseen, mutta en ole vielä ostanut.

  Ei täälläkään Karjaan ja Hankoon puolivälissä tule Gymboa vastaan kadulla. Itse käyn aina Hangon postitullista noutamassa paketit. Aika usein olen itse asiassa viime aikoina käynyt. Vähän jo nolostuttaa kun aina sama virkailija eikä koskaan muita ihmisiä hakemassa mitään paketteja. Alv:a olen maksanut paketin päällä olevan kauppalaskun mukaan. Gymbucksit tai muut alennukset ei ole aiheuttanut ongelmia. Meillä on tapana käydä samalla reissulla aina leikkipuistossa. Se iso siellä rannassa leijonapatsaitten vieressä. Onkohan sillä ihan nimeä ? Hauska retki, kaikille jotain.

  VastaaPoista
 13. "Gymbucksit ym. alennukset eivät vaikuta maksuun, se katsotaan laskun loppusummasta."

  Kommentoin tätä vielä vähän eli valitettavasti joskus vaikuttaa, mutta se riippuu ihan täysin siitä, kuka alvin laskee. Maksoin juuri alvia myös Gymbuckseista, mutta yleensä en maksa. Olen kyllä yrittänyt selvittää asiaa, mutta kun Tullissa eivät itsekään tiedä.

  VastaaPoista
 14. Tänään ei mennyt ylimääräistä alvia vaan ihan tuon peruslaskukaavan mukaan, vaikka mukana oli sekä Circle of Friends -alennus että gymbucks-seteli. Viimeksi samankokoisesta tilauksesta meni alvia n. 10 euroa enemmän.

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.