27.8.2009

Syksyn värit kodissani?

Olen miettinyt värejä.
Siis syksyisempiä värejä kodissani.


Mietin että voisiko se olla
vaalean erisävyjä,
ripauksella harmaata?


vai tummempaa harmaata
ja raitoja?


vai vaaleaa, metallinharmaata
ja vaaleanruskeaa ja haalean sinistä?


vai kaikkia yhdessä?


Huomaan että nuo vaaleat, harmaa,
vaaleansininen ja rusehtava miellyttää nyt.


Vihreä ei meiltä häviä.

Mitä värejä mietit teille?

7 kommenttia:

 1. No mä ajattelin laittaa viime talvena ostetut tummanruskeat verhot takaisin olohuoneeseen noiden vanhojen pellavaverhojen sijaan..niissä on turkoosia ripaus..tuli eilistä väripaletti-postausta tehdessä semmonen olo, että nyt vois jotain syksyistä ja tummaa laittaa. Keväällä muutin koko alakerran miltei valkoiseksi - alkaa vähän kyllästyttää! :)

  VastaaPoista
 2. Meillä on muutto edessä, joten hirveän tarkasti en osaa sanoa mitä värejä. Luulen kuitenkin, että aika vaaleilla linjoilla mennään. Väriläiskänä saa toimia olohuoneen sohva, joka palaa säilytyksestä uuteen kotiimme. Se on oranssi. Vihreääkin meillä taitaa olla aina. Tyttöjen huoneeseen tulee varmaan vihreää ainakin.

  VastaaPoista
 3. Mula on muutaman viikon ollut tummansini-valko-sävyisiä juttuja ollut tulossa. Ripaus tummaa vanharoosaa ja oliivinvihreää lisänä. Tulevat sitten, kunha ehdin ompelemaan. Kirjastohuoneesta tosin tulee pellavanruskea-valko-tummanpuna-sävyinen. On pohjoispuolella taloa ja kaipaa lämpimiä värejä.

  VastaaPoista
 4. Samaa mietin minäkin että mitä laittaisi -makuuhuoneesta löytyy ruskeaa ja pellavaa ja valkoista. Josko tämä värimaailma tulisi olkkariin ja keittiöön :)Mutta mieli tekisi myös punaista vaikkei se nyt ihan pop ole .... Haaveissa kuitenkin ja minulla menee ainakin syyskuu koko tämän kokoonpanemisessa!

  Ihanania kuvia teiltä :)

  VastaaPoista
 5. Ihania ihania ihania kuvia ♥

  Minun syysvärini taitaa olla...

  valkoinen. Raivostuttavan tylsää. Ihanan raikasta, lämmintä, pehmoista. Viharakkaussuhde ;)

  VastaaPoista
 6. Meillä vaihtuu syksyisemmät käsipyyhkeet veskiin, kynttilöitä enemmän jne. Muuten ei syksy vaikuta sisustukseen. Pidän muutenkin maanläheisistä sävyistä, ikkunoista avautuu väripaletti metsään.

  VastaaPoista
 7. Meillä syksyn värejä ovat varmasti lila, tumma keltainen, vihreä, oranssi,ruskea, syvä pinkki... no tässäpä näitä onkin. Syksy on niin kaunista värien juhlaa!

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.