8.5.2009

Hampaiden suojaksiMeillä ollaan purkan SUURKULUTTAJIA. Lapset juoksee purkkakipolla pitkin päivää. Nytkin se ammottaa tyhjyyttään.
Lapseni tykkäävät myös Xylitol pastilleista. Ostan niitä usein mutta ovat tuhottoman kalliita pienissä askeissa. Meillä kun niitäkin syö kaikki.
Tein äsken löydön. Ehkä moni teistä tämän "purkkakaupan" jo tietääkin. Mutta minä en tiennyt ja ajattelin vinkata teille muillekin tietämättömille. Oletan etten ole yksin...
Tilasin ison läjän purkkaa ja pastilleja. Olivat ihan kivan hintaisia ja tulevat kotiinkuljetettuna vielä.
Nyt meillä ei purkkakippo tyhjene pariin kuukauteen. Ja pastillejakin saa aina kun tekee mieli. Hampaat pienoiset kiittää.

6 kommenttia:

 1. No olipas hyvä vinkki! Meilläkin purkkaa kuluu vaikka kuinka.

  Kiitokset vinkistä! Ja oikein mukavaa viikonloppua sinne remontin pariin:)

  VastaaPoista
 2. Kiitos hyvästä vinkistä, aivan uusi tuttavuus! Tänään käytiinkin hammashoitajalla isompien neitien kanssa ja oli ilo kuulla hampaiden olevan loistokunnossa.

  VastaaPoista
 3. Meillä ei purkkaa enää pahemmin kulu, sillä nykyään sitä saa syödä vain jos istuu paikallaan pöydän ääressä. Tämä sen jälkeen kun istuin kerran purkkaa ja se tarttui kiinni reiteeni.

  VastaaPoista
 4. Hih, olen huomannut että muutama kymmen on tainnut suunnata purkkakauppaan ostoksille. =) Hieno homma! Minusta ihan kiva kauppa ja oikein terveellinenkin.

  VastaaPoista
 5. Kiitos hyvästä vinkistä! Meillä menee pastellija kans hirmu määrä. Tytöilläkin koulussa pulpetissa omansa. Jokainen saa 1-2 rasiaa viikossa. Just katsoin et yhdessä rasiassa on vain 36g.

  VastaaPoista
 6. Jos liikutte Karkkilassa päin, niin käykää tehtaanmyymälässä. Siellä on aina tosi huviä tarjouksia ja paljon "eksoottisia" maailmalle vientiin meneviä purkkalaatuja.

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.