4.3.2009

Tuunausta, osa 1

Innostuin myös tuunaamaan lastenvaatteita. Pikkuviallinen tai muuten vain tylsä vaate piristyi heti pienellä mielikuvituksella ja koneen pörinällä. Vaatteet on kirpparilta ostettu sekä kirpparin "Ota tästä" laatikosta äitini löytämiä. Eikä maksakaan oikeastaan mitään...hih, paitsi "vaivaa".


Norsuasu on hellyttävä, niinkuin poikani.
Paidassa oli ruma punainen merkki..hups, hävisi norsun alle.
Housuihin halusin vain piristystä ja pilkulliset norsut teki sen.
Vaaleansiniset housut olivat tyttöjen; oli kukallisia brodeerauksia. Näissä oli myös paikoitellen tummia tahroja...hmm...eli peitettävää oli paljon. No, vanha pallollinen kravaatti toimi hyvin peittäjänä ja nyt pojulla on pirteät pallolliset housut.


6 kommenttia:

 1. Kivoja olet tuunaillut.Itsekin tuunailin pitkästä aikaa.Käy kurkkaamassa =)

  VastaaPoista
 2. Tosi kivoja! Katsoin jo aiempaa hattuakin että kävisi meillekin... tosin taitaa likka olla jo vähän liian "ei vauva" siihen :(
  Pitäisikö norsuille tehdä vielä hännät pienestä langanpätkästä? (en kritisoi, tuli vain mieleen =D)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kun poikkesit!

  Voi hyvänen aika , kuinka taitava olet, eikös sinun kannattaisi vallan tehdä kaikki itse, kun kerran sinulla on silmää ja taitoa! Lisäksi just kirppareilta saa niin edullisia, joita voisit muuttaa oman tyylisi mukaan...ajatteles näitä ei ole kenelläkään toisella.
  Kertakaikkiaan ihania!

  Kysyit tyynyistäni, niin mieheni on ne minulle tehnyt:)) ovat siksi tubla rakkaat!

  Mukavaa iltaa!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kehuista. Tykkään tosi paljon ommella. Ei vain ole vielä toimivaa konetta kotosalla. Vanha, n. 50-luvun oranssi Bernina löytyy. Menossa huoltoon ja korjattavaksi. Toivotaan että alkaa pelittämään tuo klassikko. =) Sit kone hurisee harva se ilta. Ideoita päässä tuhat ja sata...sekä pinot uutta pellavaa, mistä kesäksi ihanaa teen lapsille, kaikille. =)

  VastaaPoista
 5. Ihanat norsut . Myös tuo kärpässieni hattu on mahtava!!!

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.