23.3.2009

TakitPilkkuja, ruutua, ruskeaa, harmaata,valkoista ja ripaus punaista. Siinä on tämän kevään lasteni takit. Kaikki Zarasta.

These cheerful and cute spring jackets I bought for my kids from ZARA.

10 kommenttia:

 1. Kauniita kaikki!!Miksi,oi miksi,meillä ei ole Zaraa täällä???

  VastaaPoista
 2. =) Juu, nättejä ja halpoja myös. Tällä hetkellä Zara on ihan ehdoton suosikkini lastenvaatteissa. Halvempia kuin H&M mutta ulkonäkö ja laatu paljon parempaa. Itse käyn Hesan Zarassa. Täällä Karjaalla ei ole mitään...

  VastaaPoista
 3. Ihanat takit! Mikä koko teillä on tuosta pilkkutakista? Meillä on koko 4-5 ja silti ihan piukea mahan kohdalta meidän vajaa 2-vuotiaan päällä :D
  Kävin hiljattain taas kaverin kanssa Zarassa ja jälleen olisin voinut tyhjentää koko kaupan, maltoin mieleni kuitenkin vain muutamaan ostoksen ;)

  VastaaPoista
 4. Kävin viime keväänä Tallinnan Zarassa ja ostelin kaikenlaista ihanaa.Nyt ne vaan on jo pieniä :( Huhtikuussa menen Helsinkiin,jos sitten Zaraan taas.

  VastaaPoista
 5. Hurjan pientä kokoa tuo takki on. Siellä ei ollut haluamaani kokoa, mutta ostin koon 13-14, siis 164cm.Hih, tyttäreni on 6v ja käyttää takeissa 128cm. Takki vastaa ehkä 134cm, max 140cm. Kun hihat kääntää on tosi hyvä. Mahtuu toki pari vuotta vielä, mut toimii jo nyt.
  Haluan päästä taas Zaraan!!! Niin kivoja vaatteita lapsille. =)

  VastaaPoista
 6. Kivat on!Mä myös tykkään Zarasta. Kas kun ite hoksannut käydä takkeja sieltä kattoo. Me ostettiin Lindexiltä ja Stockalta. Kivoja löysin silti.

  VastaaPoista
 7. Niin, Zaran koot on vlillä tosi kummia. Meilläkin ostetttiin 98cm vaatetta Nöpsylle, joka muuten käyttää 80cm.

  VastaaPoista
 8. Noniin, sinäkin löysit siis kivat takit! Ai että minun on jo pitkään tehnyt mieli Zaraan... ärsyttävää ettei Tampereen seudullakaan sitä ole. Ensi viikolla on haaveissa päästä Hesaan - joten Zara, täältä tullaan :D

  VastaaPoista
 9. Tosi kivoja :) Harmi kun meilläkään ei ole Zaraa lähimailla..

  VastaaPoista
 10. Aivan ihanat takit, voi harmi myös meillä ei täällä ole zaraa voisi muutama euro sinne upotakin...

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.