19.2.2009

Prinsessan leluhylly


Kerroin teille tuosta vanhasta kirjahyllysta minkä ostin Tammisaaren kirpputorilta 75e hintaan. Väri oli rumala! (Heh...tuo sana tuli vahingossa kun ajattelin sanaa ruma ja kamala ja kirjoitin sit rumala.) No olkoon sit rumala.
Mutta siis, mä hioin, köhisin ja hioin. (Juu, minä pölö hioin koneella ILMAN hengityssuojaa...keuhkoputkentulehduksessa. Kyllä tyhmyys taas paistaa läpi.) Ja lopuksi 2-3 maalikerrosta ja tulos tämä. Minusta tuli niin kaunis! Maalia pintaansa sai myös silityslauta.
Olen ylpeä itsestäni ja tuosta väristä. Täydellinen pienen prinsessan huoneeseen...tietenkin vaaleanpunaisen rinnalle.
Jalat tosin odottaa vielä hiontaa ja maalausta. Myöhemmin sitten.
Mutta mitä teen tuolle tasolle? Se siis liikkuu ja hyllyä voi käyttää koulupöytänä myös. Se on tarkoitus sitten syksyllä...mutta jätänkö tuollaiseksi? Vai hionko hulluna monta kerrosta lakkaa pois, maalaan ja sit vielä lakkaan? En osaa päättää...ja laiskuus otti nyt toistaiseksi vallan

This is that old bookshelf which I bought from fleemarket at Tammisaari. It only cost 75e. I hated that color so I decided to fix it. It was a lot of work but worth it...what do you think?5 kommenttia:

 1. Ihanaa tyttöilyä! Minä varmasti maalaisin myös tason valkoiseksi, ehkä jopa hurjailisin ja tekisin sen terveenä ja hengityssuojaimella ;)
  Tuo silistyslauta hyllyn ohella on aivan ihana <3

  VastaaPoista
 2. Juuh, ilman suojainta en taida tuota hommaa enää tehdä...
  Väri ei ole valkoinen, vaan sellainen "vanha" vihertävän harmaa. Hyvin haalea, mattapintainen väri. Mietin työtasoa vielä...vaatii hurjemman hionnan ja maalaamisen kuin itse hylly. Sillä joutuu kovemmalle käytössä...

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihana! Kun näin tuon ensin sivuillasi maalattuna, ajattelin heti että olet jonkun vanhan talonpoikaisen keittiökaapin fixannut. Ei olisi tullut mieleenkään, että vanha kirjahylly! Upea löytö kyllä, olen ihan kade. Tuollaisen kun saisin myös...

  VastaaPoista
 4. Ai niin, kysytit tasosta; jätä ihmeessä noin! Se näyttää ainakin kuvissa oikein hyvältä kokonaisuuteen nähden.

  VastaaPoista
 5. I absolutely LOVE your blog and your home is just divine! These images have me in envy of your fabulous taste and your flair that shows through in your lovely home! :) I could read here for hours!

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.