2.2.2009

Haaveita

Haaveilen lasten uudesta sisustuksesta. Me kun mahdollisesti muutamme kesällä...ja uudet ideat käy jo mielessä. Pottery Barn kids tuotteet ovat kauniita ja näissä kuvissa on sitä mitä olen ajatellut laittaa lapsille. Värit, muodot ja tunnelma juuri sitä mikä miellyttää nyt. Ja palloja, kyllä. Niitä haluan EHDOTTOMASTI tytölle sekä pojille.
Yhden ideankin sain tuosta perhostaulusta. Tyttäreni RAKASTAA perhosia. Ajattelin että jos tekisin tuollaisen hänelle erilaisista värikkäistä napeista. Voisi tulla kauniskin...
Tällä kertaa olen ajatellut laittaa ison leikkihuoneen kaikille kolmelle ja yhteisen rauhallisen nukkumahuoneen. Etsinkin tuon kuvan tapaista kerrossänkyä heille. Alasänky kun on leveämpi...mahtuisivat kaikki vierekkäinkin nukkumaan. Se kun lasten toiveena numero 1.3 kommenttia:

 1. Kiitos kun vierailit blogissani ja jätit kauniin viestin..., jos lapseni

  nämä huoneet olisi ehdottomasti sitä mitä itse haluaisin, jos lapseni olisivat vielä pieniä..ja itseasiassa tyttärelläni oli juuri nuo värisävyt, samoin pojallani tuo sininen, valkea ja limenvihreäsäkkituoli huoneissaan...silloin aikoinaan:)) voi voi kun rupesin oikein ajattelemaan niitä aikoja...

  Mutta kuinka ihanat suuret ikkunat..,ja joista tuo valo siivilöityy kauniisti...

  minä toivon teille kaikkea parasta ja hyvää ja tietenkin voimia sinulle että jaksat hoitaa ja rakastaa perhettäsi.

  Ajattelepas ensikuun jälkeen on jo huhtikuu...

  VastaaPoista
 2. Oih ja voih mitä IHANIA lastenhuoneita...taas taisi sisustusinnostus iskeä. Jospa jotain muuttaisi tytön huoneessa, vaikka edes sängyn paikkaa, sekin piristää ;)

  VastaaPoista
 3. Kauniita huoneita tosiaan ovat, mutta niin on teilläkin kaunista jo nyt :) Mihin päin Suomea suunnittelette muuttoa?

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.