29.10.2008

Happy Halloween!

Lapsillani oli vielä yhdet synttärit ystäville jotka asuu täällä Karjaalla. Vietimme "hurjia" juhlia Halloween-teeman merkeissä. Hauskaa kyllä oli aikuisillakin. Itsekin nauroin vedet silmissä tyttäreni huonoille hampaille.
Mutta eniten itse tietenkin nautin juhlien järkkäilystä. Tein Jello-hyytelö "veri-ötökkä" kakun mitä pari lasta uskalsi maistaa.
Oli myös jäädytettyä kummitusta mikä tarjoiltiin Peikon räkän, keijujen silmien sekä lepakoiden kynsien kera. Varsinainen hitti oli!
Tein myös hämähäkki muffinsseja lasten kanssa.
Ideoita olisi ollut paljon lisääkin mutta aika loppui kesken...meinaan tällä kertaa järkkäilin yksin kolmen lapsen kanssa kun mies oli Hesassa. Vauhtia ja meininkiä riitti...ja usko meinas järkkäilyn onnistumisessa loppua kesken...mutta kuten lapset sanoivat: "Kiitos äiti, tehdään ensi vuonna samanlaiset juhlat!" Eli kai ne sit hyvät oli. =)

2 kommenttia:

 1. hei
  olipa ihanan "CARMIVAT" Halloweenit (mä en vaan tajua miten sä jaksat)
  Freya on todellakin oikein HAASKAN näkönen niinkuin savolaiset sanoisvat heh heh
  terveisin mummu

  VastaaPoista
 2. Upeaa olette saaneet aikaiseksi! Meilläkin oli Halloween -tyyppiset juhlat tänä iltana (poikani 10v. kaverisynttärit) mutta ei ihan päästy samaan teidän kanssa. Hauskaa kuitenkin oli, ja lapset tykkäs valmistella sorminakkeja ym. Seitsemän poikaa sitten rymysi, leikkivät piiloakin ihan onnessaan, vaikka välillä ollaan niin isoa.. Hyvä että kuvasit teidän upet juhlat, on sitten mitä muistella!

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.