30.9.2008

Batman ja Prinsessa
Vietimme tyttäreni 6v ja poikani 4v juhlia viime lauantaina. Juhlat on aina ihania ja virkistäviä!!! Mutta joskus pitäis ihan kuvata ja kertoa mitä kaikkea tapahtuu ja näkyy ennen juhlia. Heh, olis kyllä aika pirteetä katseltavaa. Tai olla kärpäsenä katossa kun minä väännän kakkuja kokoon ilman kunnon ohjeita. Onneksi on kermaa ja koristeita millä paikkailla.
Kaikesta huolimatta nautin lasteni synttärikakkujen teosta. Marsipaania en ole koskaan ennen käsitellyt joten ei ihan täydellisesti onnistunut koristelut mutta lapset olivat innoissaan ja tykkäsivät. Ja sehän on pääasia.

4 kommenttia:

 1. HEI
  niistä kakuistahan tuli aivan mahtavat onko noi hörhelöt tuossa kulhossa vaahtokarkkeja nonpareilleilla, tosi kivan näköisiä : ))
  Muutenkin ihanalta näyttää kaikki jutut ja onpa Freya herkän kaunis prinsessa vetimissään.
  terveisin Mummu

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtavia kakkuja, taidat olla taikapeukalo! Synntäreitä on kiva järjestää, mutta hommaa se vaatii. Linkitän myös sinun bogisi omaani. Ihania lastenvaatteita taas kerran!

  VastaaPoista
 3. Joo, on ne "hörhelöt" koristeltuja vaahtokarkkeja. Lapset tekivät ne itse ja heillä oli tosi hauskaa tehdessään niitä. Ja tietty vieraat tykkäs kanssa ja kehuivat. Ilo oli suuri tehdessä ja syödessä...eikä ne kehutkaan heistä pahalta tuntuneet. =)

  VastaaPoista
 4. Ihania kakkuja, taas kerran! Ja nuo vaahtokarkit onkin tosi kiva idea. Miten SULOINEN tuo tyttönen onkaan...

  t. Ansku

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.