16.5.2012

Easy curls


Miltä kuulotaisi kiva kampaus 5minuutissa, mikä saa myös aikaan upeat kiharat ilman rullia tai lämpöä?
Idean näihin super helppoihin, rullattomiin kiharoin sain Pomppanappisilmä blogista.
Hän oli nähnyt postauksen näistä toisessa blogissa.
Ohje tämän kampauksen ja kiharoiden syntyyn löytyypi täältä.



Itse tein oman pantani ihan vain kuminauhasta, mihin pienen kukkasen ompelin koristeeksi.
Illalla suihkun jälkeen, hiukset hiukan kosteina kiersin ohjeen mukaan pannan ympärille.
Aikaa meni ehkä 5minuuttia.
Mies kehui illalla kaunista kampausta ja ihmetteli, että teen sen avulla kiharoita.
Eli, tämä toimii kivana kesäkampauksena, ja saat hienot kiharat vaikka seuraavaa päivää varten.
Ja miettikääpä, tämä on oikeasti kätevin tapa laitta hiukset vaikka pitkälle lennolle.
Hiukset on poissa tieltä lennon ajan ja perillä on suht freesi, kiva kiharakampaus.
Tästä tulee kyllä kesän kivoin tapa laittaa hiuksia.


Tänään on kiva tapaaminen blogin merkeissä Tammisaaressa.
Iltapäivällä vielä matkaan Panttonin kanssa vanhempieni luokse Sysmään.
On ihanaa ottaa päivä vastaan, kun hiukset oli aamulla heti nätisti, ilman laittoa.

Mitäs tykkäätte?

22 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä, olen tuskaillut aina kampausten tekemisessä ja yleensä se on sitten poninhännällä, minullakin on pitkät hiukset joten vikki tuli tarpeeseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä! Tässä ei voi epäonnistua.Ja aion harjoitella tuota kiertämistä paremmin niin, että kampaus olisi oikeasti upea koko päivän, voisi nukkua tuo päässä ja sitten seuraavanakin päivänä olisi kivasti hiukset, kun avaa kiharat. =)

      Poista
  2. Meillä on ollut siis illalla samanlainen kampaus :) Itsekin surffailin tähän ohjeeseen ja piti kokeilla. Nätimpi jo tekovaiheessakin, jos vertaa patukoihin :), eikä painanut yöllä yhtään. Tosi kiva idea.

    VastaaPoista
  3. Sinä ehdit jo testaamaan! Itsellä on vasta ajatuksen tasolla, pitääpä muistaa vaikka tänään illalla laittaa suihkun jälkeen kikkarat tekeytymään! :) Tykkään todella!

    P.S. Kauniit kuvat! :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos paljon vinkistä! Ehdottomasti testaan heti tänä iltana. Ja muuten, kyselit joskus Köpiksen vinkkejä. Itse kävin siellä juuri viime viikonloppuna, ja laitoin blogiini muutamia ihania sisustuskauppoja. Saapi käydä kurkistamassa. Ostoksistakin laitan kuvia pian. Iloista päivää sinulle!

    VastaaPoista
  5. Kokeiltu ollaan ja tosi kiva idea laittaa lastenkin hiuksia kiharalle, tyttö sano että tää on vähän tälläinen vanhanaikaisen näköinen kampaus:)

    VastaaPoista
  6. Kiva idea! :)

    Blogissani on sulle hömpppähaaste. ;)

    VastaaPoista
  7. voi kun tuli surullinen fiilis ja näky syöpyi verkkokalvolle kun klikkasin uteliaisuuttani tuohon sokea pojan videoon, että purkahdin töissä itkuun. Sitä itse rypee säälissä kun on sairautta perheessä, mutta asiat saa hieman eri mittasuhteet. Voi toista raukkaa
    Lilli

    VastaaPoista
  8. Tosi hieno kampaus tuli! Itsekin tämän bongasin eilen mutta vielä en oo ehtinyt kokeilla mutta ehdottomasti pitää kokeilla :) Ja parasta on että tyttärellekin voi testata kun ei tarvitse muotoilulaitteita, eri asia sitten miten 2,5v malttaa pitää pannan päässä :D

    VastaaPoista
  9. Kiva idea! Enää vaan puuttuu ne pitkät hiukset :)
    Mukavaa päivää!

    VastaaPoista
  10. Bongasin tuon saman vinkin muutama päivä sitten ja ajattelin, että olipa todellakin kiva idea. Hauska oli nähdä sinun kiharasi, niin kauniit! Tätä ideaa tulen käyttämään, kun syksyllä palaan töihin. Helppo ja ei kuluta hiusta!

    VastaaPoista
  11. Nyt ratkesi meijän pikkutytön kampaus serkun rippijuhliin, kiitos = )
    -Sini-

    VastaaPoista
  12. Mie tätä kerkesinkin jo testailemaan tässä muutama päivä sitten, oli kyllä helppoa! ja kauniit kiharat tuli :)

    VastaaPoista
  13. Tykkään, tykkään! Omia kutreja pitää vähän vielä kasvattaa, mutta tytöille voin kokeilla heti. Postin lapuska tuli tänään. Jännityksellä odottelen, mitä neidit sanovat haaremihousuista! =)

    VastaaPoista
  14. ihanat hiukset!! mä tykkäisin pitää enempi kiharoita mutta siinä on aina niin kauhee homma. On niin pitkät ja paksu tukka..mutta tätä ideaa pitääkin kokeilla heti! :)

    VastaaPoista
  15. Testataan! Kivalta näyttää ja pantakampaus on tosi kiva!

    VastaaPoista
  16. Tuota on kokeiltava! Päätin pari päivää sitten, että hätäponnari-kotiäitilookin on muututtava ja alan opetella muita tapoja laittaa hiukset. Kiitos siis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Priska = ) Samat aatokset mullakin tästä kotiäitituulipuvussatukkaponnarilla tyylistä! Mä tein uudenvuodenlupauksen; musta tulee taas nainen! Vaikka painoa on vielä pikkasen liikaa ja rahaa liian vähän niin en anna sen häiritä. Kaivan silti kaapista (niiden verkkareiden takaa) kauniimpia vaatteita, meikkaan arkenakin ja sitä ponnaria en laita. Joka päivä lupauksen pitäminen ei onnistu. Useimmiten kuitenkin, siitä itellä on hyvä mieli =)
      -Sini-

      Poista
  17. Ihana kampaus! Mä kokeilin myös eilen illalla blogisi innoittamana, mutta mulla on liian pitkät hiukset tähän kampaukseen. Kieputettuna kumipannan ympärille hiukset valui pitkälle selkään ja en uskaltanut nukkua sen kanssa, kun pelkäsin, että en enää aamulla saa koko juttua auki :( Höh.

    Auttaisikohan tiukka kumipanta, mutta katkaisiko se sitten hiuksia liikaa?

    VastaaPoista
  18. Minäkin ihmettelen, että miten kaikki hiukset saa nätisti kieputettua tuohon yhteen pantaan? Mulla ei ole edes yhtä pitkää tukkaa nyt kuin sulla, toki erittäin paksut hiukset mulla kyllä on. Ajattelin tehdä juhannuskampauksen, mutta höh, ei mun hiukset mahdu pantaan. D;
    Onnistuiskohan, jos laittais kaks pantaa kerralla? Ens kieputtais yhteen pantaan vaikka "päällimmäisen kerroksen", ja sit toiseen pantaan "alimman kerroksen".. Vinkkejä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on aika paksu tukka ja suht pitkäkin. On aika siinä ja siinä, että saan tukan yhteen pantaan. On siis hiukan vaikeuksia.
      Kahta voisi toki koittaa. Voisi meinaan toimiakin. =) Testaamaan vaan. =)
      Itse RAKASTAN tuota pantaa! Käytän sitä joka viikko. 5minuuttia kun uhraa illalla tukkaansa on seuuravana päivänä kauniit hiukset. Sen verran mäkin jaksan laittaa hiuksia. Ja kiharat, nehän on niin naiselliset ja helppo työstää kampauksia ym.

      Poista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.